Jdi na obsah Jdi na menu

PILATES - TĚLOCVIČNA ZŠ KARMELITSKÁ, PRAHA 1

2024 - ZŠ KARMELITSKÁ - středy 17 - 18 hodin

VYUŽÍVEJTE OBJEDNÁVKOVÝ (REZERVAČNÍ) SYSTÉM - TLAČÍTKO NA ÚVODNÍ STRANĚ WEBU! 

ZAJISTÍTE SI TAK MÍSTO V TĚLOCVIČNĚ A NEMŮŽE DOJÍT KE ZMATKŮM S PŘEPLNĚNOU TĚLOCVIČNOU!

CHOĎTE DO LEKCÍ VČAS - AŤ NERUŠÍTE OSTATNÍ A NENARUŠUJETE CHOD LEKCE!!

 Popis lekcí:

PILATES = lekce trvají 55 minut. Vycházejí z metodiky a  základních principů metody pilates.  Cílem je naučení všech principů metody a správné techniky provádění cviků pilates na podložce. Cvičení je doplněno drobným náčiním -  míčky overball, balanční podložky, rolovací válce (fascie), posilovací pásy thera-band, pilates - ring (kruh) a masážní "ježci" a kuličky.
Výuka probíhá od jednodušších cviků k náročnějším. Cvičení je doplněno balančními cviky na posílení hlubokého svalového systému (HSS) a na vyrovnávání svalové nerovnováhy (dysbalance). Významně tak napomáhá odstranění nebo úlevě bolestí zad.  (Cvičí se bez obuvi, z hygienických důvodů v ponožkách a doporučuji vlastní ručník na podložku). Cvičení je přizpůsobováno složení a schopnostem cvičenek, je možné nastoupit kdykoliv v průběhu roku.
POZOR!!! Cvičení nelze považovat za náhradu rehabilitačního cvičení! Pokud máte zdravotní problémy, je třeba konzultovat cvičení s lékařem nebo fyzioterapeutem!
Předplatné - upřednostňuji úhradu bankovním převodem  na č.ú. 4657089001/5500 (RB bank), lze však i hotově přímo na lekcích v tělocvičně. (Vydávám PPD - lze uplatnit u pojišťovny pro příspěvek.)
Do VS dejte váš telefon a do poznámky jméno.
U plateb na fakturu je třeba včas odevzdat objednávku. V případě zájmu více osob z jedné firmy nebo úřadu, prosím o hromadnou objednávku!
Cena za jednotlivou lekci 1 lekce 55 min. - 180,- Kč  nutná rezervace!
Cena předplatného leden - březen 2024 = 1320,- Kč 
VYBAVENÍ TĚLOCVIČNY
Veškeré pomůcky jsou v tělocvičně k dispozici. Komfortní cvičební podložky zn. thera-band, balanční podložky thera-band, pilates kruhy,  gumové pásy thera-band, míčky overball, masážní „ježci“.
Šatna k dispozici - společná pouze v části tělocvičny, na vyžádání lze poskytnout klíč od sprchy.
CO NA SEBE?
Oblečení - tričko s krátkým (v zimě s dlouhým) rukávem – je vhodné mít při cvičení zakryté klouby, leginy – lépe dlouhé nebo pod kolena, na pilates lépe přiléhavé. Na lekce pilates noste ponožky (z hygienických důvodů).  Vhodné je nosit si vlastní ručník – na podložku a láhev s pitím. 
Dotazy, informace a objednávky: obracejte se přímo na mne.
Helena Felcmanová Vysušilová - email: helenafel@email.cz, 604 841 733
 

Příspěvky

PLATBY OD LEDNA 2024 V KARMELITSKÉ

ČASOVĚ OMEZENÁ PERMANENTKA - LEDEN - BŘEZEN 2024

PILATES V ZŠ V KARMELITSKÉ

V UL. KARMELITSKÉ CVIČÍME V MALOSTRANSKÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLE, KTERÁ JE VPRAVO OD KOSTELA SV. JEZULÁTKA VE DVOŘE. CVIČÍME V PRŮBĚHU ŠKOLNÍHO ROKU KAŽDOU STŘEDU OD 17 A OD 18 HODIN - POKUD ZROVNA NEJSOU ŠKOLNÍ PRÁZDNINY :-)

Poslední fotografie

Mail list


Statistiky

Online: 6
Celkem: 981502
Měsíc: 9631
Den: 920